ADREÇA I CONTACTE

Mi foto
Rosina López, Presidenta

ENS VOLS CONÈIXER?

ENS VOLS CONÈIXER?
Rosina López, Presidenta

viernes, 13 de junio de 2008

JORNADES DONES IMMIGRADES I ASSOCIACIONISME

NOTA DE PREMSA

La Federació de Dones per la Igualtat del Baix Llobregat i la Federación de Mujeres Progresistas organitzen les Jornades “Dones immigrades i associacionisme”

El passat 6 de juny la Casa de la Cultura d’Olesa de Montserrat va acollir, de 9 a 13 h., les Jornades “Dones immigrades i associacionisme” organitzades per la Federació de Dones per la Igualtat del Baix Llobregat i la Federación de Mujeres Progresistas, amb el suport del Ministeri de Treball i Immigració, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, L'Associació Dones i Progrés i la Fundació Maria Aurelia Capmany.

Aquestes jornades, adreçades a associacions, institucions públiques, ajuntaments, regidors i regidores de les àrees d’Igualtat i Immigració i a tota la població en general, es va centrar en el tema de la dona immigrant amb l’objectiu principal d’analitzar, en una taula rodona, el paper que desenvolupen les institucions i les polítiques de recolzament a les xarxes de dones immigrants. També, i en una altra taula rodona es va poder escoltar la veu de les dones immigrades.

L’acte inaugural va estar presidit per la Sra. Isabel López Chamosa, Diputada al Congrès i Presidenta de la Fundació Maria Aurèlia Capmany; Yolanda Besteiro de la Fuente, Presidenta de la Federación de Mujeres Progresistas i Rosina López Vigil, Regidora de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, Presidenta de la Federació de Dones per la Igualtat del Baix i Presidenta de la Associació Dones i Progrés. La clausura de les jornades va ser a càrrec de la Sra. Imma Moraleda Pérez, Diputada Delegada de l’Àrea d’Igualtat i Ciutadania i el Sr. Jaume Monné i Dueñas, Alcalde d’Olesa de Montserrat.

Olesa de Montserrat, 9 de juny de 2008

No hay comentarios: