ADREÇA I CONTACTE

Mi foto
Rosina López, Presidenta

ENS VOLS CONÈIXER?

ENS VOLS CONÈIXER?
Rosina López, Presidenta

jueves, 18 de marzo de 2010

QUE ES EL KUNDALINI IOGA?



Kundalini Ioga es una pràctica espiritual dinàmica, molt adequada per a la vida moderna, que genera vitalidat i tranquilidat. Està format per un conjunt de tècniques mil.lenaries que encaminen la persona cap al seu creixement personal.
Kundalini Ioga va arribar a occident de la mà del mestre de la India, Yogi Bhajan, el qual ha creat un llegat de sabiduría que guía a milers de sers humans per trobar la pau interior i la felicitat. Els cursos se están aplicant al món empresarial, universitats i els més variats camps en Estats Units i Europa (www.kundaliniyoga.com).
Kundalini Ioga es un sistema d'exercicis iòguics i meditació de 5.000 anys d' antiguetat, que proporciona salut, felicitat i conciència espiritual. Combinant exercicis de respiració, moviment, estiraments i sò, Kundalini Ioga es una tecnología segura que pot ser practicada per tothom.
La práctica de
Kundalini Ioga manté el còs en forma, incrementa la vitalitat i entrena la ment per ser forta i flexible per poder enfrentar l'estrés i els canvis. Kundalini Ioga equilibra el sistema glandular, fortaleix el sistema nerviós i millora el potencial creatiu de la persona.
Mitjançant tècniques de respiració i meditació, es pot aconsseguir que la ment es relaxi obtenint experiencies de profunda calma i seguretat internes.
A través de
Kundalini Ioga les persones s'han curat a sí mateixes del dolor de malaltíes físiques, depressions, adiccions i d'altres. Kundalini Ioga es més que un simple sistema d'exercici físic, es una tecnología universal que no pertany a cap marc religiós.

No hay comentarios: